top of page
IMG_2502.JPG

Estetisk injektionsbehandling
Botox, fillers, skinbooster, kollagenstimulering

Victoria Hellberg MD, PhD
Specialistläkare Öron-, näs- och halssjukdomar

Jag är utbildad på Karolinska Universitetssjukhuset, Stockholm och är specialistläkare inom öron-, näs- och halssjukdomar sedan år 2005. Jag har arbetat med estetiska injektionsbehandlingar sedan 2015. Jag är certifierad av Estetiska injektionsrådet jag har behandlingsförsäkring via Folksam.

Besök Victorias Instagram

  • Instagram

Om Victoria Hellberg, MD, PhD

Jag utbildade mig till läkare vid Lunds Universitet och är legitimerad sedan år 2000. Jag är specialist i öron-, näs- och halssjukdomar sedan år 2005, utbildad på Karolinska sjukhuset.

 

Jag har forskat på innerörats sjukdomar och disputerade år 2015. Jag har jobbat som specialistläkare på öron-, näs- och halskliniken Karolinska sjukhuset och på Aleris. I dag arbetar jag på Sturebadets läkarmottagning.

 

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för estetik och välmående och jag är vidareutbildad i estetisk medicin. 2015 startade jag min egna estetiska klinik, Ansiktsakademin i Täby.

 

Det viktigaste för mig är att mina patienter ska känna sig trygga med ett professionellt omhändertagande med en hög medicinsk kvalité. Jag ser att mina patienter mår bra av att få känna sig fina och det ger mig glädje.

 

Trygga, nöjda och glada kunder ger mig inspiration och jag tycker att jag har världens roligaste och tacksammaste arbete.

 

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos mig.

Boknings information för nya kunder

Lag om estetiska injektionsbehandlingar från 2021

Detta innebär att du som är ny kund först måste boka en konsultation och därefter kan jag tidigast planera in din injektionsbehandling efter 2 dagar.

En konsultation behöver även bokas om det har gått över 6 månader sedan du behandlades hos mig eller om du planerar att göra en ny typ av injektionsbehandling som du inte gjort tidigare.

Skriftlig information inför din estetiska injektionsbehandling

Här kan du läsa lite kort om de olika behandlingarna och ladda ner informationen innan din behandling

Behandlingsinformation (pdf) 

Varmt välkommen till mig på Aaura Dental Stockholm  –  med utsikt över Östermalmstorg

Jag erbjuder ett professionellt omhändertagande med en hög medicinsk kvalité. Tillsammans kommer vi fram till den bästa behandlingen för dig och lyfter fram ditt allra vackraste jag.

Ring eller skicka sms 

0702 44 56 31

Email kontakt

victoria@viccare.se

Injektionsbehandling.png
bottom of page